Snijmat op maat nu met gratis OLFA Toolkit t.w.v. € 60,-

test

Wanneer u werkt met gevoelige oppervlakken zoals tafelbladen, werkbanken of lamineermachines, is het essentieel om deze te beschermen tegen beschadigingen. Onze snijmatten zijn speciaal ontworpen om deze oppervlakken te beschermen en tegelijkertijd uw mes scherp te houden. Met een combinatie van duurzaamheid, innovatie en veiligheid zijn onze snijmatten een onmisbare toevoeging aan elke werkruimte.

Onze topkwaliteit snijmatten bieden niet alleen uitstekende bescherming voor uw tafelblad en messen, maar zijn ook zelfhelend. Dit betekent dat het materiaal zichzelf herstelt na elke snede, waardoor de mat langer meegaat en u altijd een glad oppervlak heeft om op te werken. Bovendien zijn al onze snijmatten vrij van ftalaatweekmakers en hebben ze een dikte van 5 mm, wat zorgt voor extra duurzaamheid. Met breedtes variërend van 50 cm tot 220 cm en lengtes tot wel 20 meter, passen ze perfect bij de meeste applicatietafels en werkruimtes.

Daarnaast bieden we speciale varianten zoals de Frosted snijmat, die minder oppervlaktespanning heeft voor eenvoudigere verwijdering van lijmresten en anti-reflecterende eigenschappen om lichtreflecties te verminderen. Voor wie statische elektriciteit wil tegengaan, is er de Anti-static snijmat, die de opbouw van stof en elektrische schokken minimaliseert.

Actie

Bestel nu uw op maat gemaakte snijmat en ontvang de 7-delige OLFA Toolkit ter waarde van € 60,- helemaal gratis! Deze actie is geldig tot en met 31-10-2024.