Gratis Dimix Zomerpakket bij bestelling via de webshop

test

De zomer is in volle gang en Dimix viert dit met een fantastische zomerdeal die je niet wilt missen. Ben je op zoek naar inkjetmedia voor je volgende project? Bestel dan nu via onze webshop en ontvang GRATIS het unieke Dimix Zomerpakket cadeau bij een minimale besteding van € 650,= (inkt uitgesloten). Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! Op=op. Elke klant kan maximaal twee setjes ontvangen. Dit is dé kans om je zomervoorraad van media aan te vullen en tegelijkertijd te genieten van een geweldig zomercadeau.

Wat zit er in het Dimix Zomerpakket?

Het Dimix Zomerpakket is zorgvuldig samengesteld om jou van alle gemakken te voorzien tijdens de warme zomerdagen. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Handdoek: Perfect voor een dagje strand of zwembad. Deze handdoek is zacht, absorberend en van hoge kwaliteit.
  • Strandtas: Een ruime en stijlvolle tas om al je strandspullen in mee te nemen. Ideaal voor een dagje uit.
  • Zonnebril: Bescherm je ogen tegen de felle zon met deze trendy zonnebril.
  • Zonnebrand: Blijf beschermd tegen de zon met deze zonnebrandcrème. Een must-have voor elke zomerdag.
  • Puzzelboek: Ontspan en vermaak je met een puzzelboek vol uitdagende puzzels. Perfect voor op het strand of tijdens een relaxte middag in de tuin.
  • Slippers: Comfortabele slippers die onmisbaar zijn voor een wandeling langs het strand of een ontspannen dag thuis.

Waarom bestellen via de webshop?

Onze webshop biedt een breed scala aan inkjetmedia van topkwaliteit. Met deze zomerdeal heb je niet alleen toegang tot de beste producten, maar krijg je ook een fantastisch zomercadeau. Het bestellen via de webshop is eenvoudig, snel en betrouwbaar. Hier zijn nog enkele redenen waarom je vandaag nog je bestelling moet plaatsen:

  • Groot Assortiment: Vind precies wat je nodig hebt uit ons uitgebreide assortiment inkjetmedia.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Onze webshop is eenvoudig te navigeren en gebruiksvriendelijk, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt.
  • Betrouwbare Levering: We zorgen ervoor dat je bestelling snel en in perfecte staat bij je wordt afgeleverd.

Bestel nu en profiteer van de Dimix Zomerpakket Actie

Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige zomerdeal. Bestel vandaag nog je inkjetmedia via de Dimix webshop en ontvang het unieke Dimix Zomerpakket cadeau. Vergeet niet dat deze actie geldt zolang de voorraad strekt en dat je maximaal twee setjes per klant kunt ontvangen.

Maak je zomer compleet met Dimix en geniet van kwalitatieve producten én een fantastisch zomercadeau. Veel winkelplezier!

Plaats nu je bestelling en mis deze unieke kans niet!

Let op: inkt is uitgesloten van deze actie.