Prijswinnaars van ons Zomer Puzzelboek 2024

test

Het is zover: de winnaars van ons populaire Dimix Zomer Puzzelboek zijn bekend! We willen iedereen bedanken die enthousiast heeft meegedaan en zijn tanden heeft gezet in de uitdagende puzzels. Het Zomer Puzzelboek heeft veel positieve reacties opgeleverd, en we zijn blij om zoveel mensen te hebben kunnen vermaken deze zomer.

Naast het plezier van het puzzelen, hadden deelnemers ook de kans om fantastische prijzen te winnen. Hieronder vind je de gelukkige prijswinnaars. Zij worden persoonlijk per e-mail op de hoogte gebracht.

Prijswinnaars Zomer Puzzelboek:

  • Bol.com Cadeaukaart van €25: Ize Tobben
  • Bol.com Cadeaukaart van €25: Sylvia Hoogerbeets
  • Volleybalwedstrijd Greenyard Maaseik: Inge & Jan van IJ Lettershop
  • Dagje varen in de Biesbosch: Eric Beijnes
  • Dagje Sealife met het hele gezin: Amanda Melissen
  • Surf Clinic: Joyce Teske

Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars! We hopen dat jullie volop gaan genieten van jullie prijzen.

Wat was het Dimix Zomer Puzzelboek?

Voor wie het heeft gemist: het Dimix Zomer Puzzelboek was dé ultieme zomeruitdaging, boordevol kruiswoordraadsels, woordzoekers, sudoku’s en nog veel meer. Of je nu op het strand lag of lekker thuis zat, ons puzzelboek zorgde voor urenlang vermaak. Het boek was ideaal om de hersenen te trainen tijdens de warme zomermaanden.

Heb je deze editie gemist? Geen zorgen! We plannen zeker meer puzzelboeken en andere leuke acties voor de toekomst. Houd onze website en sociale media goed in de gaten voor updates.

Nogmaals gefeliciteerd aan de winnaars en bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen. Tot de volgende keer!