Dimix Academy Colour Management Training

test

Schrijf je in voor de Dimix Academy – Colour Management Training

Datum: dinsdag 15 oktober 2024
Locatie: Dimix Breda, Minervum 7097, 4817 ZK Breda
Programma: 10.00-16.00u
Inclusief lunch

Ben je klaar om je kleurkennis naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor de Colour Management Training bij Dimix Academy!

Tijdens deze intensieve en uitgebreide training leer je alles over de basisprincipes van kleurwetenschap en hoe je de optimale software- en inktinstellingen kunt gebruiken om de beste printresultaten te bereiken. Je krijgt een uitgebreid overzicht van de nieuwste RIP software en leert kleurprofilering en meetinstrumenten correct te gebruiken voor nauwkeurige kleurreproductie. Daarnaast ontdek je de nieuwste printtechnieken en krijg je waardevolle tips om veelvoorkomende printproblemen te identificeren en op te lossen.

Persoonlijke aandacht en intensieve leerervaring
Met een maximum van slechts 10 deelnemers verzekeren we een persoonlijke en intensieve training. Dit betekent dat je alle ruimte hebt om vragen te stellen en hands-on begeleiding krijgt van de trainer.

Tijd en Kosten
De training duurt van 10.00 tot 16.00 uur en we zorgen voor een heerlijke lunch. Voor slechts € 99,- ex BTW per persoon krijg je een waardevolle dag vol kennis en praktische tips die je direct kunt toepassen in je werk.

Wacht niet langer en verzeker je van een plek! Schrijf je vandaag nog in voor de Colour Management Training bij Dimix Academy en geef je carrière een kleurboost.

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Gelieve elke deelnemer afzonderlijk in te schrijven.
Na inschrijving ontvangt u van ons de factuur voor deze dag.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 15 oktober in Breda!