Back to School met de Dolle Boekfoliedagen

test

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om boeken klaar te maken voor een nieuw avontuur!

Om jullie te helpen bij het beschermen van jullie waardevolle collectie, bieden wij een speciale Back to School actie aan op onze hoogwaardige boekfolie.

15% Korting tot eind september!

Of het nu gaat om het beschermen van leerboeken, kinderboeken of romans, onze boekfolie is de ideale keuze voor een langdurige bescherming tegen slijtage.

En het beste nieuws? Tot eind september geniet je van 15% korting op al onze boekfolieproducten! Dit is het perfecte moment om jullie collectie op te frissen en te zorgen dat alle boeken er weer als nieuw uitzien.

Extra cadeau voor grote orders!

Maar dat is nog niet alles! Voor bestellingen boven de €500 doen we er nog een schepje bovenop.

Bij zulke bestellingen ontvang je gratis een professionele schaar en een High-end Olfa mesje van 30 graden. Deze tools zijn ideaal voor het netjes aanbrengen en op maat snijden van de boekfolie, zodat elk boek de perfecte afwerking krijgt.

Mis deze geweldige kans niet om jullie boeken te beschermen én te besparen! Bekijk hier alvast de prijslijst en plaats je bestelling voor 30 september 2024 en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen.

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, neem contact op via mail of telefoon: [email protected] of 089/460 561.

Wij wensen jullie een fantastisch nieuw schooljaar vol leesplezier!

Easy Eco Glans

  • Gemaakt van 80 µm PVC-vrij in Glans
  • UV-werend, verlenging van de kleurechtheid
  • Zelfklevend, transparant met blank vlak
  • Licht corrigeerbaar
  • Schutpapier is recyclebaar
  • Geurloze ecologische waterlijm