Innovatieve oplossingen voor tijdelijke signalisatie met D-Line HQ Traffic Film 80

test

In de wereld van tijdelijke verkeersborden, signalisatie en omleidingen is het van cruciaal belang om materialen te gebruiken die niet alleen effectief en betrouwbaar zijn, maar ook eenvoudig te hanteren en milieuvriendelijk. Maak kennis met D-Line HQ Traffic Film 80, een hoogwaardige oplossing die speciaal is ontworpen om aan deze eisen te voldoen.

Wat maakt D-Line HQ Traffic Film 80 zo bijzonder?

D-Line HQ Traffic Film 80 is een transparante, glanzende PVC-folie met een dikte van 80 μ. Deze folie is voorzien van een removable lijmlaag en is gelamineerd met een eenzijdig clay-gecoat siliconenpapier van 135 g/m². Deze combinatie zorgt voor een uitstekende dimensionale stabiliteit, wat betekent dat de folie zijn vorm behoudt onder verschillende omstandigheden en bij uiteenlopende toepassingen.

Voordelen van D-Line HQ Traffic Film 80

1. Hoge dimensionale stabiliteit De folie blijft stabiel, zelfs onder zware omstandigheden. Dit is essentieel voor verkeersborden en signalisatie die vaak worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en fysieke belasting.

2. Uitstekende bestandheid tegen UV en solventinkten Tijdens het drukproces is de folie bestand tegen UV en solventinkten, wat resulteert in zeer goede drukresultaten. Dit maakt de folie geschikt voor alle gangbare solvent- en eco-solvent inkjetprinters, waardoor scherpe en heldere afbeeldingen gegarandeerd zijn. Voor verkeersborden adviseren we om UV inkt te gebruiken. Door de UV inkt heb je geen droogtijd waardoor het direct te verwerken is en is de print strakker en dikker.

3. Eenvoudige aanbrenging en verwijdering Een van de grootste voordelen van D-Line HQ Traffic Film 80 is de eenvoudige aanbrenging en verwijdering. De folie kan snel en gemakkelijk op gladde en licht gebogen oppervlakken worden aangebracht. Na gebruik kan de folie zonder lijmresten worden verwijderd, wat ideaal is voor tijdelijke toepassingen zoals omleidingsborden.

4. Afvalbesparing In vergelijking met 100 micron folies biedt D-Line HQ Traffic Film 80 een afvalbesparing van 20%. Dit maakt het niet alleen een kostenefficiënte keuze, maar ook een milieuvriendelijke optie.

5. Efficiëntie Dankzij extreem snelle UV-printers kunnen zeer grote dagproducties worden gerealiseerd met minimaal onderhoud en laag energieverbruik, vergeleken met traditionele systemen met heaters. Dit betekent snellere doorlooptijden en lagere operationele kosten.

Speciale toepassing voor tijdelijke bewegwijzering

Een van de meest opmerkelijke toepassingen van Dimix HQ Traffic Film 80 is in tijdelijke bewegwijzering, zoals omleidingsborden. De transparantie van de folie zorgt ervoor dat de reflectie van de signalisatie niet wordt gehinderd, wat de zichtbaarheid en veiligheid verbetert. Daarnaast maakt de gemakkelijke aanbrenging en verwijdering deze folie bijzonder geschikt voor tijdelijke verkeersborden, waarbij flexibiliteit en efficiëntie van groot belang zijn.

Verbeter uw tijdelijke bewegwijzering vandaag nog met D-Line HQ Traffic Film 80 en ervaar de voordelen van deze geavanceerde technologie.

Shop direct: